Manicure

Τι είναι η Rubber Base;

τι είναι η rubber base

Τι είναι η Rubber Base; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις!

Αν είσαι τεχνίτρια νυχιών ή απλά σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλειο αποτέλεσμα στα νύχια σου, σίγουρα θα έχεις ακούσει για την rubber base. Τι είναι όμως η rubber base και γιατί όλος αυτός ο ντόρος; Διάβασε παρακάτω για να ενημερωθείς πλήρως.

Η Rubber Base δεν μοιάζει με καμία άλλη!

Είναι μια ενισχυμένη παχύρευστη βάση νυχιών με σύνθεση από καουτσούκ χωρίς όμως την αίσθηση καψίματος. Είναι αυτοεπιπεδούμενη και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις τεχνικές για παροχή. Με αυτήν μπορείτε να δυναμώσετε και να επιμηκύνετε το φυσικό νύχι με τέτοια ευκολία όπως απλά να περνάτε ένα απλό βερνίκι νυχιών. Η υφή της είναι παχύρευστη, ενώ την χαρακτηρίζουν η εύκολη εφαρμογή, η εύκολη αφαίρεση και το δυνατό κράτημα με μεγάλη διάρκεια.

Η Rubber Base είναι βάση την οποία χρησιμοποιούμε στο ημιμόνιμο, στο acrygel και σε όλες τις τεχνικές χτισίματος. Είναι παχύρευστη πολύ ανθεκτική και ταυτόχρονα εύκαμπτη και λυγίζει μαζί με το νύχι. Είναι σχεδιασμένη για να δίνει επιπλέον αντοχή στα εύθραυστα και λεπτά νύχια, ενώ σας επιτρέπει να χτίσετε, να εξομαλύνετε, να ενισχύσετε αλλά και να επεκτείνετε την φυσική πλάκα του νυχιού έως 3mm.

Μόλις τελειώστε με την εφαρμογή της, έχετε πλέον την τέλεια βάση να προχωρήσετε στο βάψιμο ή τη διακόσμηση των νυχιών. Μπορείτε να την δοκιμάσετε και σε συνδυασμό με ένα από τα ημιμόνιμα βερνίκια της KOVA-PRO.

Πώς να χρησιμοποιήσω τη Rubber Base?

Η rubber base είναι μια μοναδική βάση που μπαίνει πάνω στα νύχια πριν από την εφαρμογή άλλων υλικών ονυχοπλαστικής, όπως είναι το ημιμόνιμο βερνίκι, το gel, το acrygel και πολλά άλλα. Μπορεί βέβαια να χρησιμοποιηθεί και μόνη της με την προσθήκη ενός καλού top coat για ένα τέλεια φυσικό αποτέλεσμα που θα προστατέψει τα νύχια σας από το σπάσιμο.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κυρίως απευθείας στο φυσικό νύχι ή και με την προσθήκη μικρών προεκτάσεων.

Η χρήση της είναι πολύ εύκολη, καθώς την απλώνετε σαν ένα οποιοδήποτε ημιμόνιμο βερνίκι, την ψήνετε σε λάμπα LED ή UV. Έχετε έτσι την ιδανική βάση στα νύχια σας για να προχωρήσετε στη διακόσμησή τους.

Οι βάσεις rubber είναι διαθέσιμες σε πολλές αποχρώσεις για να σας διευκολύνουν στην επιλογή χρώματος διακόσμησης και για να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς την προσθήκη επιπλέον χρώματος.

Οδηγίες Χρήσης Rubber Base

  1. Αφού προετοιμάσετε και λιμάρετε τα νύχια, εφαρμόζετε ένα nail prep
  2. Αφού επιλέξετε την απόχρωση της rubber base που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, εφαρμόστε μια στρώση όπως θα εφαρμόζατε ένα ημιμόνιμο βερνίκι. Σιγουρευτείτε ότι καλύψατε όλο το νύχι με μια λεπτή στρώση υλικού. Ψήστε σε φουρνάκι LED για 60 δευτερόλεπτα ή σε φουρνάκι UVγια 120 δευτερόλεπτα.
  3. Επαναλάβετε με μια ακόμη στρώση rubber base και ξαναψήστε για τον ίδιο χρόνο.
  4. Σκουπίστε με ένα υγρό πανάκι με καθαριστικό νυχιών για να φύγει η κολλώδης αίσθηση.
  5. Λιμάρετε τα νύχια ώστε να έχετε το αποτέλεσμα και το σχήμα που θέλετε
  6. Συνεχίζετε με το ημιμόνιμο χρώμα ή το gel της επιλογής σας και το top coat. Εάν θέλετε ένα φυσικό look, μπορείτε απλά να τελειώσετε τη rubber base με ένα top coat για το απόλυτα φυσικό nude αποτέλεσμα!

Γιατί να χρησιμοποιήσω Rubber Base?

Η χρήση της rubber base ενδείκνυται για να δώσει επιπλέον δύναμη σε λεπτά και ξεφλουδισμένα νύχια ή νύχια με τάση να σπάνε. Αυτό συμβαίνει γιατί η βάση αυτή δένει απόλυτα με το φυσικό νύχι και δίνει την ελαστικότητα που χρειάζονται τα νύχια ώστε να μη σπάνε τόσο εύκολα. Αν λοιπόν έχεις λεπτά νύχια που σπάνε εύκολα, τότε η rubber base αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα. Επιπλέον, μπορείς να την αφαιρέσεις όπως θα αφαιρούσες ένα οποιοδήποτε ημιμόνιμο βερνίκι.

Rubber Base KOVA-PRO

Η Rubber Base της KOVA-PRO είναι μια αποκλειστική φόρμουλα της Ekaterina Koroleva. Δοκιμάστε τις υπέροχες αποχρώσεις και απολαύστε εντυπωσιακό manicure με απίστευτη διάρκεια!

τι είναι η rubber base
Ekaterina Koroleva

About Ekaterina Koroleva

Γεννήθηκα στη Ρωσία και τα τελευταία 16 χρόνια ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι περήφανη για τις ρίζες μου καθώς η ρωσική σχολή νυχιών είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο! Η ποδολογία είναι η μεγάλη μου αγάπη καθώς έτσι μπορώ να βοηθώ περισσότερους ανθρώπους. Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ ως αισθητικός ποδολόγος και απόφοιτος του Τμήματος Ποδιατρικής του Μητροπολιτικού Κολεγίου. Είμαι επίσης ιδιοκτήτρια 2 Ακαδημιών σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα με την επωνυμία Beauty Me Academy. Μόλις λανσάρισα την προσωπική μου συλλογή με είδη manicure και pedicure KOVA-PRO Nails System.

Back to list

5 thoughts on “Τι είναι η Rubber Base;

  1. Ο/Η d-change.net λέει:

    Howdy very nice site!! Guy .. Beautiful .. Superb ..
    I will bookmark your web site and take the feeds also? I’m satisfied to
    search out numerous useful information here in the submit, we want develop extra strategies in this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

  2. Ο/Η d-change.net λέει:

    Wow, this article is pleasant, my sister is analyzing these
    kinds of things, so I am going to convey her.

  3. Ο/Η d-change.net λέει:

    Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

  4. Ο/Η D Change λέει:

    Aw, this was an extremely good post. Taking the time
    and actual effort to create a really good article… but what
    can I say… I hesitate a whole lot and don’t manage to get nearly anything done.

  5. I really love your website.. Great colors & theme. Did you make
    this web site yourself? Please reply back as I’m trying to create
    my very own website and would like to learn where you got this from or just what the theme
    is named. Many thanks!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *